HELP AVAAZ FIGHT BACK MONSANTO

Ping, another payment through my paypal account to Avaaz.org. Not only to protest against one of the world’s most powerful companies, but also to protect the privacy of the activists fighting it. You all know the name Monsanto. Anyone with any sense of agriculture rejects their practices of genetically engineered agriculture. Hybrid seeds ensure that farmers in poor countries become dependent and even poorer. Their chemical agriculture destroys the biodiversity. Nevertheless, it is a rich and flourishing company that pays substantial dividends to its shareholders.

I had already contributed to Avaaz.org, an institute of activists campaigning against injustice via the internet. My first support was when Monsanto wanted to build a plant for genetically engineered seeds in Argentina. Later I contributed to the million dollars needed to start a lawsuit against their intention to file patents on seeds. Now Monsanto raises her arrows Avaaz itself and – worse – on all those hundreds of thousands of people who support the campaign against them. They sent a summons of 168 pages in which they “demand” that Avaaz hands over every private email, note, and file they have about Monsanto, including the names and email addresses of Avaazers who signed the Monsanto campaigns!

There are endless interesting alternatives for healthy agriculture. Monsanto knows that they have to realize their profits in the short term because there is no chance for a company like this to exist in the long run.

Anyway, they already know that I’m on that email list from Avaaz.org. They can send me a pardon for their practices. You can help stop this nonsense. Donations from 5 euros are welcome on this page http://bit.ly/2sCPkPw

 

Ping daar gaat weer een bedragje van mijn paypal-account naar Avaaz.org. Dit keer niet alleen om een van de machtigste bedrijven van de wereld te bestrijden maar ook om de privacy van haar actievoerders te beschermen. Wie kent Monsanto niet? Iedereen met enig verstand van landbouw keurt hun model voor genetisch gemanipuleerde landbouw af. Hybride zaden maakt boeren in arme landen afhankelijk en nog armer. Hun chemische landbouw vernietigt de biodiversiteit. Desondanks is het een rijk en florerend bedrijf dat flinke dividenden uitkeert aan haar aandeelhouders.

Ik had al eens bijgedragen aan Avaaz.org, een instituut op het gebied van actievoeren via internet en in real life. De eerste keer was toen Monsanto een fabriek voor genetisch gemanipuleerde zaden wilde bouwen in Argentinie. Later om een miljoen bij elkaar te halen om een rechtszaak te beginnen tegen vastleggen van patenten op zaden. Nu heeft Monsanto Avaaz zelf op de korrel en – erger nog – al die honderdduizenden mensen die haar ondersteunen. Ze stuurden een dagvaarding van 168 pagina’s waarin ze “eisen” dat Avaaz elke privémail, elke notitie en elk dossier dat ze over Monsanto hebben aan hen moeten overdragen, inclusief de namen en e-mailadressen van Avaazers die de Monsanto-campagnes ondertekenden!
Er zijn eindeloos interessante alternatieven om gezonde landbouw te plegen. Monsanto weet dat ze hun winst op de korte termijn moeten realiseren omdat er op de lange termijn geen kans is voor een bedrijf als dit.
Anyway, ze weten alvast dat ik op die emaillijst sta van Avaaz.org. Kunnen ze me een spijtbetuiging sturen voor hun praktijken. Help ook mee. Je kunt doneren vanaf 4 euro op deze pagina http://bit.ly/2oiWT8L

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *